Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η διεθνής των σιωνιστών, έβαλε τον Alexis Cipra, στους 100 κορυφαίους διανοητές, σε αντικατάσταση του γκαγκά Παπανδρέου!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΚΑΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FOREIGN POLICY, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ, ΜΕ....
ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ!!! Λέτε να είναι για τη τεράστια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, του καπελώματος της μαθητικής εξέγερσης επί Αρσένη???? Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια???? Με τόση μεγάλη νοητική υστέρηση???? Από διαχειριστές γκαγκάδων, όλα να τα περιμένεις!!!!! Λέτε να είναι, επειδή ο πεντόβολος, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να αποδείξει τη θεωρία, ότι η ιστορία του ψευδοΠΑΣΟΚ, μέσα από τα σάπια έντερα του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνεται???? Με τόσα λαμόγια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που μάζεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, όλα να τα περιμένεις!!!! Λέτε να είναι για τη τεράστια, αλλά μέλλουσα ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, με ΝουΔού, με ψευδοΠΑΣΟΚ ή και με ΔΗΜΑΡια???? Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι δήλωσαν δημόσια, ότι δεν βλέπουν πουθενά την υπερφορολόγηση των Ελλήνων???? Η επιστήμη του εβραιοσιωνισμού έχει προοδεύσει και όλα να τα περιμένεις!!!!! Όμως να μάθεις κυρίως, να τους περιμένεις και αυτούς στη γωνία και να τους αλλάξεις τα φώτα. Να κατεβαίνεις στους δρόμους για να εξοντώσεις τις μαύρες νεοναζιστικές – σιωνιστικές πολιτικές τους και ΟΧΙ να πηγαίνεις στις πλατείες για να τρως το ξύλο της αρκούδας, από τους νεοναζί συμμάχους τους….. ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ… ΔΙΑΝΟΗΣΗ.
 Πηγή: tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis