Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Eίσαι και εσύ Άνεργος και σου έκοψε η Δεή το Ρεύμα;

Πες τα στον εκατομμυριούχο! 


 Εκατοντάδες πλέον οι πυρκαγιές από μαγκάλια, κεριά, λαμπάδες κλπ, από ανθρώπους που προσπαθούν να ζεσταθούν όπως μπορούν. Ξεχάσαμε ήδη τα περσινά θύματα της παρανοϊκής πολιτικής στην τιμολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για νέα θύματα. Η 13χρονη Σάρα έχασε την ζωή της πριν λίγες μέρες από μαγκάλι, και οι μόνοι που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν ήταν οι γνωστοί ΄μαλάκες’, μερικές δεκάδες μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και κάποιοι κάτοικοι.
Οι υπόλοιποι περιμένουν να καούν οι ίδιοι ή ο γείτονάς τους, ώστε να πουν τον πόνο τους σε κάνα πρωινάδικο. http://www.naftemporiki.gr/story/738034
 Μερικές δεκάδες άνθρωποι για τον άδικο θάνατο της Σάρας, μερικές χιλιάδες έξω από την βουλή για τον μισότρελο φύρερ της χρυσής αυγής… Μάλλον έχουμε τον ‘φύρερ’ που μας αξίζει. Στην σημερινή πυρκαγιά από μαγκάλι, το κοινό παρακολούθησε μια οικογένεια που ζούσε τρία χρόνια χωρίς ρεύμα ,και που παραλίγο να καεί ζωντανή στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης. Οι συγγενείς των θυμάτων και οι γείτονές τους, έδωσαν ρεσιτάλ κλοτσοπατινάδας, ανεβάζοντας έτσι την τηλεθέαση και το κασέ των εκατομμυριούχων τηλεπαρουσιαστών που είναι πάντα έτοιμοι να κλάψουν με το δράμα του φτωχού και αδικημένου πολίτη, μέχρι το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα. Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε συνταξιούχος των 700 ευρώ, που συντηρεί τα άνεργα παιδιά του:
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=244945 (στο 27.00 )
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν πιάνει μια μπροστά στο σύνδρομο του νεοδημοκράτη. jungle report
SXY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis