Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ οι απώλειες μέχρι το 2020.

Δεν είναι “πείραμα”. Δεν είναι “λάθος”. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ.

…ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ.

Άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα στην Ελλάδα των μνημονίων.

Ένα Έθνος με ιστορία χιλιάδων ετών, κινδυνεύει να εξαφανιστεί από μία χούφτα ανθρωπάκια που συνεχίζουν το έγκλημα του παράφρονα φασίστα Παπανδρέου. Θα συνθλιβειτε από την ιστορία, εάν έστω και τώρα δεν αναστρέψετε την πορεία.
Η κυβέρνηση διαφημίζει το -υποτιθέμενο- «πρωτογενές πλεόνασμα».

Την ίδια ώρα, το διαρκώς διογκούμενο δημογραφικό έλλειμμα απειλεί να καταπιεί το μέλλον της Ελλάδας. Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει μια ανάλυση που αποδεικνύει πως το μνημόνιο σκοτώνει τους Ελληνες, αλλά και κάθε προοπτική εξόδου από το τούνελ της κόλασης.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Πώς μειώνονται οι γεννήσεις, πώς αυξάνεται η θνησιμότητα και η γήρανση, πώς αυξάνεται η εκροή Ελλήνων μεταναστών. Οδηγούμαστε, με μαθηματική ακρίβεια, σε μια Ελλάδα με λιγότερους νέους και εκπαιδευμένους Ελληνες. Σε μια Ελλάδα η οποία, κάθε μέρα που περνάει, έχει όλο και λιγότερες πιθανότητες να επανέλθει σε πορεία ανάπτυξης, αφού δεν θα διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό. Θα έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο «γηροκομείο»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς εξελίσσονται οι αριθμοί των γεννήσεων, των θανάτων, της νοσηρότητας, των μολυσματικών ασθενειών, της κατάθλιψης, των αυτοκτονιών, των αμβλώσεων, της μείωσης του προσδόκιμου ζωής, των φόνων και της εγκληματικότητας, των Ελλήνων που μεταναστεύουν. Πώς από τα «συν» του 2004 φτάσαμε στο απόλυτο «πλην» του 2013. Πώς χάσαμε μια γενιά μέσα σε μια πενταετία.

ΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ μια γενιά. Μέχρι το 2020 θα έχουμε χάσει Ε Ν Α Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Ο Ελληνες. Η νέα κατοχή θα μας έχει κοστίσει διπλάσια θύματα από όσα θρηνήσαμε στα πέντε χρόνια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Και η τραγωδία συνεχίζεται… Μέχρι το 2050 θα έχουμε χάσει 2.000.000 Ελληνες.

Άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα στην Ελλάδα των μνημονίων. Μια ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis