Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος:«Όχι πως πιστεύω σε εκλογές...»

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος:«Όχι πως πιστεύω σε εκλογές...»ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος:«Όχι πως πιστεύω σε εκλογές...»

Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου όπου με απαξιωτικό τρόπο μιλά για το δημοκρατικό πολίτευμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες δηλώνοντας ευθέως λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 ότι «Οχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε...».


Και συνεχίζει λέγοντας πως : «Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτή τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω, επί 37 χρόνια σα ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα. Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για εξι-επτά-οκτώ μήνες, εννέα για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Το Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους. Έτσι λοιπόν δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά…».

Στο ίδιο βίντεο αποδεικνύεται και...προφητικός αφού όπως λέει : «Τι καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς; Μια προβοκάτσια. Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε...».

"Καλά να πάθουν, αφού σαν ζώα ψήφιζαν τους ίδιους"

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του μάλιστα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να χαρακτηρίζει τους έλληνες πολίτες "ζώα":

"Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε... Αφου δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτή τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ και είμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές,αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω και επί 37 χρόνια σαν ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα", αναφέρει.

enikos.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis