Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

"Κατασχέσεις σπιτιών - Υπερχρεωμένα νοικοκυριά - Τι πρέπει να κάνουμε" -

 Εκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην Καλλιθέα, το Σάββατο 14 Δεκέμβρη "Κατασχέσεις σπιτιών - Υπερχρεωμένα νοικοκυριά - Τι πρέπει να κάνουμε" - Εκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην Καλλιθέα, το Σάββατο 14 Δεκέμβρη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι ο κατεξοχήν πολιτικός φορέας που μπροστά στην επέλαση των τραπεζιτών και του πολιτικού τους προσωπικού, προτάσσει ως λύση την αγωνιστική συσπείρωση του λαού, και εφαρμόζει τη συλλογική αντίσταση και την πολιτική ανυπακοή στην πράξη.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον χειμαζόμενο λαό, μπαίνει μπροστά στον αγώνα του λαϊκού κινήματος, δίνοντας μάχες σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα.

Η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο κάθε τι σημαντικό για την πλειοψηφία του λαού, στα πλαίσια ενός πολύ καλά στημένου σχεδίου εξαθλίωσής μας και κοινωνικής αποσύνθεσης.


Η κατοικία, η στέγαση και η οικογενειακή εστία είναι έννοιες με βαρύνουσα σημασία για κάθε άνθρωπο και ειδικά για εμάς τους Έλληνες και τους άλλους μεσογειακούς λαούς. Το κεραμίδι που κάθε ένας από εμάς προσπαθεί, δουλεύοντας μια ζωή, να βάλει πάνω από το κεφάλι της οικογένειάς του, είναι ο νέος στόχος του αδηφάγου συστήματος.

Το φόρτωμα των πολιτών με τοκογλυφικά δάνεια, σε συνδυασμό με την ύφεση της οικονομίας, τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών έχουν αναδείξει το θέμα των πλειστηριασμών σε μείζον κοινωνικό ζήτημα.

Χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά κινδυνεύουν άμεσα από κατασχέσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω έχουμε ή

δη αναστείλει αρκετούς πλειστηριασμούς και έχουμε προτάσεις για το πώς ο λαός πρέπει να αντιδράσει μπροστά και σε αυτό το χτύπημα.

Καλούμε το Σάββατο 14 Δεκέμβρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καλλιθέας (Πεζόδρομος Ματζαγριωτάκη 76), στις 6 μμ σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Κατασχέσεις σπιτιών - Υπερχρεωμένα νοικοκυριά - Τι πρέπει να κάνουμε".

Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θεοδόσης Τεμζελίδης και Ηλέκτρα Μπραβάκου του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Θα μιλήσουν σχετικά με αυτά τα φλέγοντα ζητήματα οι δικηγόροι, μέλη της Ομάδας Νομικής Βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βαρβάρα Βολτέα, Βασίλης Παπανικολάου, Αλέξανδρος Λάμαρης, Χρήστος Λιαρομμάτης και εκ μέρους της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ο Βίκτωρ Τσιαφούτης.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis