Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος Αναστάσιος Πάλλης

Ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης στις αρχές. Γιατί κατηγορείται Παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης στις αρχές, ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης.


 Ο κ. Πάλλης, πήγε με τον δικηγόρο του στο Εφετείο Αθηνών, απ' όπου θα τον παραλάβει κλιμάκιο της Ασφάλειας. Ο Αναστάσιος Πάλλης, ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση της τράπεζας FBB, για την οποία είχε προφυλακιστεί ο εφοπλιστής Β. Ρέστης (βγήκε πριν λίγες μέρες με περιοριστικούς όρους)

. Επίσης, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη έδωσε εντολή να διερευνηθεί ο πιθανός συσχετισμός των καταγγελιών για το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής με εκείνες που αφορούν το αντίστοιχο "φορτίο" που αποδίδεται στον Αναστάσιο Πάλλη.

 Την αναφορά έκανε ο πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού και κατά το παρελθόν συνεργάτης του Αν. Πάλλη και του προφυλακισμένου Β. Ρέστη, Έντουαρντ Στέισι, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ο Βρετανός ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν σε περιοχή της Αττικής κιβώτια με συσκευασμένα όπλα που έχουν σχέση με τη δράση της οργάνωσης και ανήκουν στον καταζητούμενο επιχειρηματία Αν. Πάλλη, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Τον περασμένο Απρίλιο είχε καταθέσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ότι ο Αναστάσιος Πάλλης είχε αποθηκεύσει σε χώρο στο Κορωπί 4.000 αυτόματα πολεμικά τυφέκια τύπου G3, AK47 (σ.σ. καλάσνικοφ), αλλά και στολές και ναζιστικά σύμβολα.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis