Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έσπασαν με πέτρες και ξύλα τα γραφεία εκβιασμών πολιτών των αδερφών Σιούφα


Psagmenos.net: ¨Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε καθάρματα. Δεν στεναχωριόμαστε καθόλου...Οι πολίτες εκβιάζονται καθημερινά από την δικηγορική εταιρία των υιών Σιούφα και το χειρότερο είναι οτι καλύπτονται και από τον νόμο! Γιατί; Γιατί δεν είναι εισπρακτική είναι δικηγορικό γραφείο και έτσι δεν μπορεί η δικαιοσύνη να παρέμβει παρά μόνον ο ο Δικηγορικός Σύλλογος. Κόρακας Κοράκου όμως μάτι δεν βγάζει.... Πίνεται το αίμα του λαού καθάρματα...
- Οι δράστες μετά την επίθεσή τους πέταξαν χαρτιά που έγραφαν: "πίνετε το αίμα του λαού" - Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή στον Ταύρο - Η ομάδα περίπου 20 ατόμων φορούσε μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους - Τα γραφεία των γιων του Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ για το ρόλο της ως εισπρακτική

 Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν έξω από τα γραφεία του δικηγορικού γραφείου των υιών του πρώην υπουργού, κ. Σιούφα και άρχισαν την επίθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν πέτρες και ξύλα και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων, ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εισέβαλαν και μέσα στα γραφεία την ώρα που λειτουργούσαν.

Ακόμα και μέσα στα γραφεία οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για τον τραυματισμό υπαλλήλου των γραφείων των αδελφών Σιούφα. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον τόπο, οι δράστες πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν "πίνετε το αίμα του λαού".
 Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 25ης Μαρτίου 7 στην περιοχή του Ταύρου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικηγορικά γραφεία των κ.κ. Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ, τα οποία αναφέρουν πως πίσω από αυτή την εταιρεία υπάρχει μία εισπρακτική εταιρεία με συνεργασίες με πολλές τράπεζες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο χώρο της εταιρείας και άρχισαν να σπάνε τις τζαμαρίες.
 Τότε σήμανε συναγερμός στην εταιρεία και δόθηκε η εντολή στους υπαλλήλους να απομακρυνθούν από τα παράθυρα σε κάθε όροφο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάθε όροφο οι υπάλληλοι κλείδωσαν τις θωρακισμένες πόρτες, έτσι ώστε να είναι ασφαλείς.

3 σχόλια:

  1. να μη τους μηνουν σε χλορο κλαδι μεχρι να εξαφανιστουνε τα καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είσαι κουφάλα και εκβιαστής τέτοια θα πάθεις και χειρότερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AUTA NA TA VLEPOUN AUTOI POU TOSA XRONIA PSIFIZAN KATI T
    ETOIOUS POLITIKOUS SAN TON PATERA TOUS.NA EISTE SIGOUROI OTI PISO APO TOUS GIOUS EINAI KAI O PATERAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis