Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στάθης: Μας κυβερνούν εκείνοι που μας κατέστρεψαν!

Τραγωδία με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής ένωσης τα όσα βιώνει ο Ελληνικός λαός είπε ο σκιτσογράφος - αρθογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη. Αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη των πολιτικών αλλά , στις ευθύνες του Ελληνικού λαού και στην παθολογία που αυτή προκάλεσε εν έτη 2013 και πρόσθεσε: ...
”Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει πολλές φορές αλλά αυτή τη φορά συνοδεύεται και με υποτέλεια που την καθιστά… προτεκτοράτο των γερμανών”. Αυτοί που μας κατέστρεψαν συνεχίζουν να μας κυβερνούν ,συνέχισε. Ξεχνούν όμως ότι όσοι συνεργάστηκαν με το ΔΝΤ ανά την υφήλιο βρέθηκαν κάτω από το φάσμα του 5%. Σύντομα εκτίμησε επίσης ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα πάρουν το δρόμο αυτών του ΠΑΣΟΚ.



olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Και παλιότερα βέβαια, η Ελλάδα υποτέλεια δήλωνε, όχι μόνο σε κάθε πτώχευση, αλλά και ενδιαμέσως.
    Το πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι οι κάτοικοί της πρέπει να αποφάσισουν να μην δηλώνουν ούτε οι ίδιοι υποτέλεια,αλλά να εκτιμήσουν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους, και να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους. Μέχρι τότε, πάντα θα κυβερνάται από υποτελείς πολιτικούς και κατσαπλιάδες που θα την καταστρέφουν, γιατί απλά εξυπηρετούν συμφέροντα των ιδίων και άλλων, αλλά όχι των κατοίκων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis