Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες…»

Xrisi-Augi-Mixaloliakos«Εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες…» Φωτογραφίες και βίντεο από ορκωμοσίες νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και Γιώργου Γερμενή, απεικονίζουν μεταξύ άλλων τον προσηλυτισμό ανηλίκων στη ναζιστική ιδεολογία .
Τον προσηλυτισμό ανηλίκων στη ναζιστική ιδεολογία, απεικονίζουν φωτογραφίες και βίντεο από ορκωμοσίες νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και Γιώργου Γερμενή, είναι πολλά από τα νέα στοιχεία που διαβίβασαν στις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, η αστυνομία από την επεξεργασία των στοιχείων που κατάσχεσαν από τις έρευνες που έκαναν σε γραφεία και σπίτια μελών της Χρυσής Αυγής.

Xrisi-Augi
 Η επεξεργασία τους ολοκληρώθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και μόλις την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στο ανακριτικό γραφείο των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου.

Ειδικότερα, σε βίντεο που βρίσκεται στην ανάκριση εμφανίζεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος να χαιρετά ναζιστικά μαζί με τον βουλευτή Γιώργο Γερμενή την ώρα που ορκίζουν νέα μέλη.

Ακόμη, στη δικογραφία περιλαμβάνεται απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου σε δημόσιο χώρο όπου αναφέρει σε μέλη της Χρυσής Αυγής: «Εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο, είμαστε όλα αυτά. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο κοινοβούλιο ή να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες αλλά να τους τελειώσουμε μια για πάντα».

Ειδικότερα στο βίντεο της ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται στα χέρια της ανάκρισης, φαίνονται… νεοσύλλεκτα μέλη παρουσία των Μιχαλολιάκου και Γερμενή να χαιρετούν ναζιστικά ενώ ακούγονται και τα εξής: «όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε».
Xrisi-Augi-paidia
 Ακόμη νέο μέλος της Χρυσής Αυγής ακούγεται να λέει: «Είμαι Χρυσή αυγή γιατί είμαι Έλληνας επαναστάτης. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Την πρώτη μέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών… Δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται από αριστερά ή δεξιά γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό». efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis