Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η βλακεία είναι ανίκητη…

Είναι γνωστό ότι η βλακεία είναι ανίκητη… Ωστόσο η …πολυσύνθετη κατάχρηση βλακείας οδηγεί και σε αλήθειες…
Κάθε δήλωση του Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλου, είναι μια τέτοια βλακεία που αποτυπώνει την αμηχανία, τη σύγχυση και τον πανικό της καταρρέουσας κυβέρνησης του ακραίου δωσιλογισμού.

Δεν φταίει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον επαρμένο βλάκα, που έχει σπείρει τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση και την καταστροφή, αλλά οι …άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τις ιδιότητες του μαγκαλιού!!!

Διαβάστε επ’ αυτού ένα εύστοχο σχόλιο, ΕΔΩ:

Εμείς θα μείνουμε στη συνέχεια της δήλωσης: «Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας».

Εδώ η βλακεία του ανδρείκελου ξεπερνάει και τα ίδια τα όρια της …βλακείας, φτάνοντας σε μια ΟΜΟΛΟΓΙΑ αλήθειας: Ότι ο Κομμουνισμός παρέχει δουλειά, τροφή και στέγη στους ανθρώπους, σε αντίθεση με το σύστημα που υπηρετεί η δωσίλογη κυβέρνηση η οποία καταστρέφει τα ΠΑΝΤΑ, κλέβει την εργασία, το φαΐ και τα σπίτια των ανθρώπων και τους ρίχνει στην άβυσσο της βαρβαρότητας…

Να, λοιπόν που όταν ξεπερνάς και αυτά τα όρια της βλακείας, ξεστομίζεις, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής σου, και αλήθειες…

Μήπως, αλήθεια ο Ταμήλο το παίζει βλάκας για να «πλασάρει» το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»;

Τι θα ακούσουμε ακόμα από τα πανικόβλητα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis