Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο- Απίστευτο "Χώσιμο" σε Μαριονέτα Βουλευτίνα της ΝΔ και βουλευτάκο του ΠΑΣΟΚ στον Ενικό!


Έίναι φανερό ότι οι βουλευτές ζουν εκτός τόπου και χρόνου και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις δυσκολίες των πολιτών. Δεν τους καίγεται καρφί. Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Ο Κώστας απολαυστικός, οι σκέψεις του, οι μορφασμοί του οι χειρονομίες του, ήταν ακριβώς όπως πρέπει πλέον να αντιμετωπίζουμε τους μνημονιακές μαριονέτες των...
τοκογλύφων. Ο άλλοτε αλλαζονικός με το προκλητικό υφάκι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ) έσκυβε το κεφάλι και έβαλε την γλώσσα μέσα, ενώ στα δύσκολα σημεία έκανε τον ανήξερο. Είναι γεγονός οτι η συμμετοχή των πολιτών στις πολιτικές εκπομπές παρουσιάζει τον πραγματικό παλμό της κοινωνίας σε αντίθεση με τις πληρωμένες εκπομπές τύπου Πρετεντέρη - Βενιζέλου. Δείτε το βίντεο...


3 σχόλια:

  1. Τι καλό έχει κάνει η χρυσή αυλή στον τόπο ένα χρόνο τώρα; ΤΙΠΟΤΕ!
    * Συνέβαλε τα μέγιστα να ξεπουληθεί η Αγροτική Τράπεζα σε όποιους μεγαλοπατριώτες έχουμε. Δηλαδή τους έφεραν στη βουλή να ‘’βοηθάνε’’ τον Αντώνη όταν δυσκολεύεται να βγάλει τις υποχρεώσεις του, ξεπουλώντας την πατρίδα μας?
    * Υπέγραψε να ξεπουλιούνται τα νησιά μας ακόμη και ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Ποιος ‘’κώδικας τιμής’’ υπάρχει για αυτούς τους ΨΕΥΤΕΣ πατριδοκάπηλους?
    *Ψήφισε να μη φορολογούνται οι εφοπλιστές που τους πληρώνουν για να διαλύσουν την Ελλάδα. Δηλαδή απαλλάσσονται της φορολογίας οι εφοπλιστές που ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !!! τώρα που οι Έλληνες υποφέρουν, και επιπλέον φοροδιαφεύγουν επίσημα και μέρος των χρημάτων ενισχύουν τους ανθρώπους της χρημαυγής με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!
    * Επί πλέον καταστρέφει, η χρυσή αυλή, κάθε πιθανότητα επενδύσεων, και θησαυρίζει τόσο από τους άδηλους πόρους, όσο και από την διακίνηση και εμπορία των ναρκωτικών, κτίζοντας ξενοδοχεία στο εξωτερικό με ανθρώπους ‘’μεταφορείς’’ συνεταίρους στη διαπλοκή.
    Τι λοιπόν προσέφερε σε αυτό το διάστημα η χρυσή αυλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.
    Ποιος άραγε, θα κάνει το ίδιο λάθος, να ξαναστείλει τον Πάνο στη Βουλή ???
    Υπάρχουν ακόμα μαζοχιστές μυαλοφυγόδικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λεει ακουη τι λεει το φροκαλο;;;καταλαβενη τι λεει ;;καταλαβενη οτι αν ειχαμε δηκαιοσηνη ειναι και αυτη υπολογη για τα εγκληματα και το καταντηματις χωρας ,η νομηζη οτι ακομη ο κοσμος ειναι στην εποχη τον σπηλαιον ;;;;το οτι ο κοσμος παει να τους βρη δουλεια αυτο την κανη να ειναι αθωα η οτι καταλαβενη το δραμα τις χωρας ;;;;μη τρελαθουμε τελειος επητελους με ολο αυτο τον οχετο που προσπαθουν να παρουσιαστουν σαν κυβερνηση χωρας ....καταλαβενη οτι ειναι μεσα στην συμορια και εξηπηρετη τα συμφεροντα τους και μονο ;;;το οτι ο λαος ειναι ακομνη ανεκτηκος και δεν τους κρεμασε αυτο να ευχαρηστουν ολα τα αντρηκελα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis