Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Μενέλαος Γκίβαλος: Τα ορφανά του Σημίτη επιχειρούν να επανέλθουν! (ηχητικό)

Μηνύματα για ενότητα μεταξύ των δυνάμεων του χώρου της κεντροαριστεράς, του χώρου που συγκροτεί την «δημοκρατική προοδευτική παράταξη», αλλά και μηνύματα αισιοδοξίας για την επίτευξη αυτού του στόχου με πρώτο σταθμό τις επικείμενες ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές, έστειλαν οι ομιλητές της ανοικτής συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν η πρωτοβουλία των “58″ και οι πολιτικές κινήσεις στην Αθήνα.

 «Σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική. Πρέπει να βρούμε την κυρίαρχη αντίσταση μεταξύ χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και επιχειρήσεων, προκειμένου να προχωρήσουμε», είπε στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη το Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και Πανεπιστημιακός Μενέλαος Γκίβαλος.
 Συνέχισε, λέγοντας ότι από την εποχή Κώστα Σημίτη το κίνημα πήρε το δρόμο του νεοφιλελευθερισμού και ότι σήμερα παίζει το ρόλο του στηρίγματος σε μία κυβέρνηση με άγριο Μνημονικό χαραχτήρα.
 Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κόμματα με υλικά φθαρμένων και διεφθαρμένων προσώπων συγκροτούν προσπάθεια μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα να επιβιώσει ο κατακερματισμός και η φτωχοποίηση της κοινωνίας. Τα “ορφανά” του Σημίτη επιχειρούν να επανέλθουν στο προσκήνιο λειτουργώντας ως “βακτηρία’ στην ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis