Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Το μυστικό όπλο του Σαμαρά στον χειρισμό της ψυχολογίας του κόσμου

http://kourdistoportocali.com/storage/photos/w_800px/201312/vartzopoulos660-eurokinissi.jpgΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-O "ΑΧΑΣΤΟΣ" ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Από τον Victor Brack Κι όμως οι κινήσεις του Σαμαρά είναι απόλυτα μελετημένες και κουμπώνουν σ’ αυτό που λέμε ψυχολογία του πλήθους. Όσοι από σας απορούν γιατί η ΝΔ εξακολουθεί, παρά την πολιτική φτωχοποίησης των Ελλήνων πολιτών, να διατηρεί υψηλά ποστοστά,,,
και να μην έχει γίνει ακόμη ΠΑΣΟΚ το μυστικό βρίσκεται σε μια προσωπική φιλία του Αντώνη Σαμαρά που ακούει στο όνομα Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ο Δημήτρης, που είναι και γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης, δεν κάνει τίποτε άλλο από να καταγράφει σαν παλμογράφος και να ερμηνεύει τόσο την ψυχολογία του πλήθους, όσο και των πολιτικών αντιπάλων του Σαμαρά. Ακόμη και το γεγονός ότι οι ταγαροτραχανοπλαγιάδες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες για την δραχμή, είναι έργο Βαρτζόπουλου. Ο τελευταίος εισηγείται στον Σαμαρά τις κινήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την ψυχολογία του όχλου με αποτέλεσμα οι δημόσιες εμφανίσεις του πρωθυπουργού να ευθυγραμμίζονται με τις οδηγίες του ψυχιάτρου. Ως γνωστόν ο ελληνικός λαός σύμφωνα και με την γνωμάτευση του Εθνάρχη Καραμανλή χρειάζεται ψυχίατρο. Τώρα τον έχει κι ας μην το γνωρίζει. Ο Βαρζόπουλος λοιπόν είχε διαβλέψει πως πολύ σύντομα ο Λαφαζάνης που είναι γριά αλεπού και εξουσιομανής, δεν θα μπορούσε να αντέξει για πολύ στην ηγετική αφάνεια του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε λοιπόν επισημάνει έγκαιρα στον Σαμαρά πως ο Λαφαζάνης είναι η αχίλλειος πτέρνα του Τσίπρα. Έτσι από κοινού ετοίμασα ένα “σχέδιο δράσης” με τελικό στόχο το πολιτικό και ψυχικό ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σαμαράς δεν έχανε την ευκαιρία σε κάθε επαφή του με ξένους ηγέτες να τους προειοδοποιεί πως σε περίπτωση εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανή η επάνοδος της χώρας στην δραχμή. Έτσι ο Τσίπρας συναντούσε μπροστά του, για πολύ μεγάλο διάστημα, ένα απροσπέλαστο τοίχος στις διεθνείς επαφές τους. Την ίδια ώρα, κυρίως μέσω του διαδικτύου, ομάδα του Μαξίμου κάτω από τις οδηγίες του ψυχιάτρου φρόντιζε να βάζει φυτιλιές στο αριστερό ρεύμα και στις άλλες ξέκωλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζοντας τον Τσίπρα να δίνει γη και ύδωρ για ένα ραντεβού με τον Σόιμπλε για παράδειγμα.

Ακόμη και το γεγονός ότι ο Σαμαράς ενίοτε χρησιμοποιεί ατάκες πιο πεζοδρομιακές στα όρια της μαγκιάς είναι κατόπιν εισήγησης του Βαρτζόπουλου. Η ψυχιατρική συνταγή του Βαρτζόπουλου συνίσταται στη διαπίστωση ότι ο λαός εν μέσω κρίσης αισθάνεται πιο αδύναμος και πιο ανασφαλής από ποτέ. Ως εκ τούτου έχει ανάγκη από δυναμικούς ηγέτες οι οποίοι του εμπνέουν ένα αδιόρατο αίσθημα ασφάλειας. Με απλά λόγια η επιστημονική προσέγγιση του καλού ψυχιάτρου εκλαμβάνει τους πολίτες ως μαζόχες και δεν πέφτει έξω!

Ο πολίτης επιλέγει τον μαζοχισμό από την ανασφάλεια που προκαλεί η ηγετική ανεπέρκεια του Τσίπρα να πείσει ακόμη και τον Λαφαζάνη για την σημασία να μην βγει η χώρα από το ευρώ. Πως να τον πείσει μια και ο Τσίπρας τα ίδια με τον Λαφαζάνη υποστήριζε πριν λίγους μήνες. Μεγάλο πράγμα η ψυχολογία του όχλου. Δείτε τι κατάφερε ο Αδόλφος Χίτλερ με τους Γκαίμπελς. Έπεισε τους συμπολίτες του ότι είναι η Αρία Φυλή και όλος ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να βρίσκεται υπό τις διαταγές του Γερμανικού Έθνους. Έτσι και ο Σαμαράς με τον Βαρτζόπουλο έχουν διαγνώσει πόσο χαιβάνια είμαστε και παίζουν με την ψυχολογία μας.

Ο Βαρζόπουλος γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1957 στη Θεσσαλονίκη. Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΑΠΘ, πήρε ειδικότητα στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτηκε σε ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και εργάσθηκε σε πανεπιστημιακές κλινικές της Βόννης και της Κολωνίας.

Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βόννης και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Νομικής Ψυχιατρικής. Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Επιστημονικός Διευθυντής ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής και ως ιδιώτης ιατρός και έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά.

Από το 1975 ως το 1981 ήταν εκλεγμένο μέλος στα διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής και στα συνέδρια ΦΕΑΠΘ και ΕΦΕΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ. Από το 1982 ως το 1990 δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο χώρο της ομογένειας και εκλέχτηκε Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Βόννης και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ- ΝΔ Δυτικής Γερμανίας.

Πρώτη φορά κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης το 1993. Το ίδιο έκανε και στις εκλογές του 1996, αλλά και σε αυτές που έγιναν το 2000.

Την περίοδο 2003 - 2004 διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2004 ως το 2005 διετέλεσε Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Β΄ ΠΕΣΥΠ Κεντρικής Μακεδονίας και ως το 2007 Διοικητής της Β΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από το 2007 ως το 2009 ήταν Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και το 2009 διετέλεσε συντονιστής της Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων και Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τον Ιανουάριο του 2010, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος ορίστηκε Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης. Τον Ιούνιο 2010 εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος.

Ήταν εξωκοινοβουλευτικός συνεργάτης του Τομέα Κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης της ΝΔ και επιστημονικός συνεργάτης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ.

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου ανέλαβε υφυπουργός Υγείας.

Από τη νέα του θέση, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αναλάβει, ο κ. Βαρτζόπουλος, ως γερμανομαθής (έχει άλλωστε και Γερμανίδα σύζυγο) θα συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis