Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μιας και ανοίξαμε κουβέντα για τον Alexis... ας ακούσουμε 2 λόγια (vid)

Τι είπε ο alexis όταν επισκέφθηκε τους Αμερικανούς; Γιατί τρέφουμε αυταπάτες οτι θα μας σώσει ο Σύριζα; Γιατί θέλουμε να δώσουμε λευκή επιταγή σε έναν πολιτικό που στηρίζεται από το Αμερικανικό lobby?
Δείτε το βίντεο...
ο Alexis Κάνει συναντήσεις με τον Σόϊμπλε (που ευθύνεται για πολλές αυτοκτονίες) με χαμόγελα και χαλαρότητα. Ο Alexis μιλάει σε Αμερικάνικα Ινστιτούτα και προειδοποιεί για το τι θα γίνει αν βγούμε από το Ευρώ, χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα τρόμου (πετρέλαιο φάρμακα πληθωρισμός) που χρησιμοποίησε ο Σαμαράς το 2012. Σας θυμίζω, οτι το ίδιο πράγμα έλεγε το ΠΑΣΟΚ για ΝΔ - Σαμαρά το 2011 οτι δηλαδή θα υπάρξει αναμπουμπούλα στην Ευρώπη αν κυβερνήσει η ΝΔ. Τότε ο Σαμαράς ήταν στο αντιμνημόνιο και χρησιμοποιούσε πιο ριζοσπαστική ρητορική από τον Alexis... είδαμε τι έκανε όταν ήρθε στην εξουσία. Ο Σύριζα θέλει λευκή επιταγή. Αλήθεια να σας ρωτήσω κάτι; Πως διασφαλιζόμαστε νομικά, αν ο Αλέξης (όπως όλα τα κόμματα στην μεταπολίτευση) αθετήσει της προεκλογικές του υποσχέσεις;Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Να περιμένουμε Άλλα 3-4 χρόνια να γίνουν εκλογές;

Η μόνη λύση λοιπόν είναι η  Συντακτική εθνοσυνεύλευση που θα παράξει ένα νέο σύνταγμα που να δίνει την δυνατότητα να αποφασίζει ο λαός για την πατρίδα του, να μπορεί να ανακαλεί αν πάσα στιγμή έναν ψεύτη πολιτικό και όχι να περιμένει τις εκλογές. Να διεξάγονται δημοψηφίσματα... κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis