Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτικό μανιφέστο με γαρδένιες, τσιφτετέλια και ουίσκι 160 ευρώ.

Με ντύσιμο... Φιντέλ Κάστρο, ύφος... Κασσιδιάρη και έξι γλάστρες με πανέρια λουλουδιών στα χέρια ο νοσταλγός της χούντας των συνταγματαρχών και δηλωμένος οπαδός των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Νότης Σφακιανάκης καλωσόρισε τους θαυμαστές του που αφού γιούχαραν τους πολιτικούς, το 'ριξαν στο τσιφτετέλι και τον λουλουδοπόλεμο, πληρώνοντας στο τέλος 160 ευρώ για ένα μπουκάλι...
"απλό" ουίσκι. Στη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Έναστρον όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης έγινε το αδιαχώρητο το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με τον τραγουδιστή να βγαίνει στις 12 ακριβώς και με background μια φωτογραφία του Παρθενώνα, να καλωσορίζει το κόσμο, κάνοντας μια πολιτική δήλωση: «Καλως ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδω άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυρρανικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεμπτεμβρίου είχα να αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ΄ ότι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευχαριστώ τους Goin through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου». Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής που τραγούδησε παλιότερα το "Δημοσθένους Λέξις" του Σαββόπουλου χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να δηλώσει παράλληλα οπαδός της χούντας του Παπαδόπουλου ή τον "Κυρ Μέντιο" του Βάρναλη, που είχε πρωτοτραγουδήσει ο Ξυλούρης, χωρίς κι αυτό να τον εμποδίσει να ταχθεί ευθέως υπέρ των ακδροδεξιών-νεοναζί της ΧΑ, δεν προέτρεψε αυτή τη φορά, ευθέως, τους θαυμαστές του να στηρίξουν το κόμμα του Μιχαλολιάκου. Ωστόσο, ήταν διάχυτη η χρυσαυγίτικη κουλτούρα με λόγο μπερδεμένο και ισοπεδωτικό και γηπεδικά συνθήματα "πολιτικής οργής" απο τον κόσμο, λίγο πριν ανέβει στα τραπέζια για να γλεντήσει με ουίσκι και λουλουδοπόλεμο.
κουτιπανδώρας

4 σχόλια:

  1. ..ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ...ΚΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν ντρέπεσαι να υποστηρίζεις την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση που δολοφονεί Έλληνες;

      Διαγραφή
    2. Πόσο ψυχανώμαλοι πρέπει να είσαστε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους ναζι τους χουντικούς φασίστες που τόσα μας έκαναν στους γονείς μας και στους Ελληνες γενικά!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis